ΜΟΥΡΤΕΤΖΙΚΟΓΛΟΥ ΔΟΜΝΑ | Προπονήτρια Basketball

DOMNA MOURTETZIKOGLOU

Basketball Coach

Σπουδές

Είναι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) με κύρια ειδικότητα Καλαθοσφαίριση. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ΔΜΠΣ «Άσκηση και Ποιότητας Ζωής» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. με Ειδίκευση στη Μεγιστοποίηση της Αθλητικής επίδοσης και απόδοσης

Έχει επίσης Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ΓΓΑ ενώ αποτελεί μέλος του ΣΕΠΚ με δίπλωμα Α' κατηγορίας προπονητή – Μητρώο προπονητών ΕΟΚ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχοκινητικής και Ανάπτυξης παίδων, Σεμινάρια για την αναπηρία και Φυσικής Κατάστασης στην Καλαθοσφαίριση. Τέλος κατέχει πιστοποίηση Α' βοηθειών BLS (ERC)

Παράλληλα είναι Προπονήτρια φυσικής κατάστασης και συναρμοστικών ικανοτήτων με ειδίκευση στις μικρές ηλικίες 4 – 8 ετών (ειδίκευση στην προσχολική ηλικία) μέσω της διαμόρφωσης ειδικής προπόνησης, γνωριμίας με το άθλημα, και εκμάθησης κινητικών δεξιοτήτων με παιγνιώδη μορφή.

Προπονητική Εμπειρία

* Γ.Σ. Ηρακλή (2023-2024)

* NBA Basket School (2023)

* Α.Σ. Όλυμπος Κορδελιού/ΚΔΑΠ Όλυμπος Kids Club (2020-σήμερα)

* Hoop Basketball Academy (2016-18)

* Κεραυνός Αγ. Παύλου (2016-18)

* ΧΑΝΘ (2015-16)

* Γ.Α.Σ. Κομοτηνής (2014-15)

* ΓΣ Παλλήνης (2008-2011)

Για πολλά χρόνια έχει εργαστεί σε κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις και την αστείρευτη ενεργητικότητά της σε παιδιά και στελέχη, διοργανώνοντας δράσεις και τουρνουά.

Αθλητική Εμπειρία

* MΑΣ Αγ. Δημητρίου,

* Απόλλων Αθηνών,

* Άμιλλα Περιστερίου,

* ΜΕΝΤ,

* ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ και

* Α.Σ ΠΑΝΟΡΑΜΑ